Дянь Хун Цзінь Хао (Золоті ворсинки). Опис
Дянь Хун Цзінь Хао (Dian Hong, 滇红, в перекладі «Золоті Ворсинки Дянь Сі») - елітний червоний чай. Виготовляють в провінції Юннань. Для виробництва використовуються тільки великі тіпси та перший аркуш чайної флеші. Збір здійснюють тільки у весняний період. Відноситься до групи FTGFOP (Міжнародна класифікація). "Чайний Мокко Юннани" називають його за чудовий смак і аромат.Своєю популярністю Дянь Хун Цзінь Хао зобов'язаний англійській королеві, бо вона публічно заявила, що це її улюблений чай. По сьогоднішній день Дянь Хун особливо популярний в Гонконзі і в Лондоні. Особливість цього чаю в тому, що він виготовляється з зовсім молодих листочків і ще не розпустилися нирок, які додають цього чаю неповторний хвилюючий аромат і особливий тонкий смак.
Производство Дянь Хуна достаточно трудоемкий процесс и проходит такие стадии как завяливание, скручивание, ферментация и сушка. Дянь Хун Цзинь Хао– это дорогой, элитный чай, относящийся к группе Гун Фу Хун Ча – чаёв высшего качества выделки. Дянь Хун – крепкий чай, с выразительным ароматом, потому идеален для классического европейского чаепития. Отлично подойдет как для людей, которые только начинают знакомство с миром чая, так и для искушенных чайных гурманов, которые оценят его за насыщенный аромат и многогранный цветочный вкус.
Чай обладает ни с чем не сравнимым чарующим ароматом, в котором чувствуется запах луговых цветов и утренней свежести. Кроме того чай обладает очень тонким вкусом, в котором фруктовые нотки перемешиваются с ноткой мёда, и это именно тот вкус, который знают ценители чая во всем мире.
Полезные свойства чая Дянь Хун Цзинь Хао
Дянь Хун Цзинь Хао обладает такими свойствами:- очищает кровь и печень, выводит шлаки, хорошо тонизирует нервную систему, расширяет сосуды.
- Китайцы считают этот вид чая одним из лучших для согревания.
- В жаркую погоду этот чай очень хорошо утоляет жажду.
- Фортеця і тонізуючі властивості роблять Дянь Хун ранковим напоєм, між тим під час вечірнього чаювання він не викличе безсоння.
- Чоловікам цей чай зазвичай дуже по душі. Дянь Хун Цзінь Хао можна поєднувати з десертами.
Як заварювати чай Дянь Хун Цзінь Хао
Оптимальна температура для заварювання 85 - 90С. Час заварювання 30сек - 2хв. Витримує близько 5 – 10 заварок за одне чаювання!Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Червоний чай |
Фасовка | 50 р. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 95 грн