Кошик
1556 відгуків
Служба контроля качества: +380638223898
+380951140463
+380 (95) 114-04-63
+380 (63) 822-38-98
+380 (97) 199-13-46
ул. Нижний Вал, 23-Д, Київ, Україна
Кошик
Товары для здоровья по лучшим ценам
Рожева міцелярна вода Selal 100мл

Рожева міцелярна вода Selal 100мл

  • Очікується

58 грн.

Рожева міцелярна вода Selal 100мл
Рожева міцелярна вода Selal 100млОчікується
58 грн.
+380 (95) 114-04-63
  • +380 (63) 822-38-98
  • +380 (97) 199-13-46
    Служба контроля качества
+380 (95) 114-04-63
  • +380 (63) 822-38-98
  • +380 (97) 199-13-46
    Служба контроля качества
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис

Міцелярна рожева вода являє собою м'який очищаючий засіб без мила, яке не потрібно змивати з поверхні шкіри. Вона не викликає роздратування, глибоко очищає шкіру і сприяє зволоженню. Міцелярна вода освіжає і бадьорить втомилася за день шкіру обличчя.

Рожева міцелярна вода ідеально підходить для зняття макіяжу, особливо в області очей. Незамінною ця водичка здасться Вам і в жарку погоду, коли макіяж «пливе», а шкіра обличчя знемагає від поту і бруду. Просто протріть їй обличчя і шию і побачите, наскільки легше Вашій шкірі стане «дихати» в буквальному сенсі цього слова.
 

Склад

Рожева вода (гідролат троянди дамаської), мультикомплекс fucogel, Д-пантенол, лецитин, олія зародків рису, коко глутамат натрію, тимол, бензоат натрію.

Натуральна рожева вода (гідролат): особливість цієї води в тому, що вона виключно високої якості, виробляється з Дамаської троянди способом дистиляції ( не містить спирту, барвників і хімічних добавок). Цей особливий сорт троянди визнаний у світі найароматнішим, містить велику кількість рожевого масла і має найбільшу кількість пелюсток. Рожева вода ідеальна для догляду за сухою і дуже сухою шкірою. Володіє увлажняющимими, заспокійливими і противосполительными властивостями.

Fucogel – це мультикомплекс, складається з полісахаридів, що отримуються з рослинної сорбітолу та рослинного пептона. Походження компонента – 100% натуральне рослинне, для отримання полісахаридів використовують кукурудзу і сою. По суті своїй це зволожуючий активний компонент, що володіє також і тонізуючу дію. Стикаючись зі шкірою, утворює на її поверхні повітропроникну плівку, яка захищає від поганої екології, сонця, вітру та інших факторів зовнішнього середовища.

Д-пантенол – в'язка прозора рідина, що представляє собою рідку форму провітаміну В5, життєво необхідного для процесів регенерації. Компонент також активізує процеси водного і жирового обміну в клітинах, посилює колагенові волокна, а також виявляє легку протизапальну дію. Д-пантенол легко проникає в глибокі шари шкіри, забезпечуючи тривале і постійне зволоження. Згідно з дослідженнями навіть одноразове застосування компонента помітно покращує стан шкіри, але регулярне використання коштів з пантенолом набагато ефективніше.

Лецитин помітно покращує стан шкіри, надає їй гладкість і м'якість, оптимізують функції жирових залоз, підвищує здатність шкіри "дихати". Сприяє більш глибокому проникненню біологічно активних речовин в епідерміс. Лецитин знімає запалення і подразнення шкіри, стимулює регенерацію клітин, покращує структуру і попереджає утворення зморшок. Будучи антиоксидантом, захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів.

Масло из зародышей риса водорастворимое – по своему химическому составу и входящих в него биологически активных веществ, очень полезно для здоровья и красоты. Водорастворимое масло зародышей риса – мощнейший антиоксидант, в котором огромная концентрация витамина молодости – витамина Е. Оно омолаживает, предотвращает появление морщинок. Водорастворимая форма масла сохраняет и полезные олеиновую, линолевую, пальминовую и стеариновую кислоты рисовых зародышей.оно отлично увлажняет, воздействует как антиоксидант, замедляя появление морщин,оберегая от накопления свободных радикалов; ускоряет образование новых клеток эпидермиса, дает успокаивающий эффект. Масло из зародышей риса водорастворимое восстанавливает естественные защитные функции дермы и укрепляет иммунитет, тонизирует кожу;оно гипоаллергенно, не имеет резкого запаха.

Кокоил глутамат натрия - исключительно мягкий ПАВ на основе аминокислоты обладает уникальным кондиционирующим воздействием на кожу. Придает ощущение увлажненности и шелковистости, дает бархатистую нежную пену. Обладая хорошим моющим действием. Имеет растительное происхождение.

Тимол – производное всемирно известного лекарственного растения тимьяна, которое отличается обширнейшим спектром медицинских показаний. Точно также широко используется тимол в производстве косметики и парфюмерии. Ключевые свойства тимола, которые чаще всего используются в косметике: противовоспалительные, антимикробные и противогрибковые, тонизирующие, охлаждающие и кондиционирующие.За счет мягкого местно-раздражающего действия тимол усиливает кровообращение в тканях и проницаемость косметики.

Бензоат натрия - сертифицированный органический косметический Консервант.


Производитель: Selal
Характеристики
Основні
Додатковий ефектЗволоження
Тип засобу для зняття макіяжу  Міцелярна вода
СтатьУнісекс
Тип шкіри  Всі типи шкіри
Країна виробникТуреччина
Об`єм100 мл
Область застосування  Обличчя
Користувацькі характеристики
ВиробникSelal
Фасовка100 мл.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 58 грн.