Кошик
1441 відгук
Служба контроля качества: +380638223898
+380951140463
+380951140463
+380638223898
+380971991346
УкраїнаКиївул. Нижний Вал, 23-Д
Кошик
Товары для здоровья по лучшим ценам
Пуер "Бінг Ча" Шу, 50г

Пуер "Бінг Ча" Шу, 50г

  • В наявності

115 грн.

Пуер "Бінг Ча" Шу, 50г
Пуер "Бінг Ча" Шу, 50гВ наявності
115 грн.
Купити
+380951140463
  • +380638223898
  • +380971991346
    Служба контроля качества
+380951140463
  • +380638223898
  • +380971991346
    Служба контроля качества
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 08:00 — 19:00
    Вівторок 08:00 — 19:00
    Середа 08:00 — 19:00
    Четвер 08:00 — 19:00
    Пʼятниця 08:00 — 19:00
    Субота 08:00 — 15:00
    Неділя 08:00 — 15:00

    * Час вказаний для регіону: Украина, Київ

  • +380951140463
    +380638223898
    +380971991346Служба контроля качества
    УкраїнаКиївул. Нижний Вал, 23-Д
    +380638223898
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Опис

Шу Пуер у формі плитки. Пуер – китайський пост-ферментований чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більше, тим пуер вважається краще. З часом якість пуеру стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак.

Шу пуер – проводиться традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і різна організація процесу ферментації впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.
 

Як правильно заварювати Пуер

Найпростіший спосіб приготування пуеру - заварювання в звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини достатньо 3-5 грам (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води. Пу-ер заварюють гарячою водою (90-95°С)
  1. Промивка чаю. Насипте сухий чай у чайник (чашку) і залийте водою відповідної температури. Через 10-20 секунд вилийте воду. Її пити не варто! Почекайте пів-хвилини чи хвилину і переходьте безпосередньо до заварювання. Таким чином аркуш промивається від можливої пилу і насичується водою, що дозволяє йому краще розкрити свій смак і аромат при заварюванні.
  2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 1-3 хвилини і перелийте чай з чайника в чашку. Якщо Ви заварюєте чай в чашці, то варто перелити чай в іншу чашку, або, у разі чашки з ситечком, витягнути ситечко. Інакше чай буде продовжувати настоюватися і може стати гірким. Тепер можна насолоджуватися смаком і ароматом чаю. Коли Ви заварюєте певний чай перший раз - наполягайте його недовго, наприклад 1 хвилину. Якщо після цього смак і аромат чаю здадуться Вам занадто слабкими - збільшіть час настоювання на наступній заварці або в наступний раз, коли будете пити цей чай. Якщо чай навпаки вийшов занадто міцним - час заварювання варто зменшити. З часом Ви самі підберете оптимальний для Вас час заварювання того чи іншого чаю.
  3. Продовжуємо заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури і, після того як чай завариться, перелийте його в чашку. Таким чином можна заварювати пуер 3-7 разів.
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Тип чаю  Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Форма випускуПресований
Вага50 г
Користувальницькі характеристики
Фасовка1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 115 грн.